Redovisningsbyrån med professionell och personlig service

Weredo Redovisning AB är den lokala byrån som erbjuder professionell och personlig service inom bokföring, redovisning, bokslut, inkomstdeklaration och rådgivning.

Redovisningsbyrå i Trelleborg, Malmö & Svedala

Weredo Redovisning AB hjälper företag med allt kring bokföring, bokslut och digitala redovisningstjänster. Genom ett nära samarbete och personlig kontakt med våra kunder arbetar vi för att ge företaget mer frihet.

Om oss

Weredo Redovisning AB är det lokala företaget som erbjuder professionell och personlig service inom bokföring, redovisning, bokslut, inkomstdeklaration och rådgivning. Vi är huvudsakligen verksamma i Trelleborg, Malmö och Svedala med omnejd men genom digitala lösningar ser vi inte det geografiska som ett problem. Genom ett nära samarbete och smarta lösningar kan våra kunder fokusera på sin verksamhet och överlämna redovisningen till oss.

Vi arbetar enligt REX och är uppdaterade på de senaste ändringarna i bokföringslagen och årsredovisningslagen.

Vårt mål är att genom vårt samarbete ska våra kunder kunna fokusera på sin verksamhet och samtidigt känna en trygghet i att redovisningen hanteras korrekt. Genom ett digitalt arbetssätt för både löpande bokföring och bokslut hittar vi lösningar för kundens bästa.

Kontakta gärna oss för en kostnadsfri konsultation eller om ni vill höra mer om våra tjänster. 

Kundrecensioner